dilluns, 2 de febrer del 2015

Parlem de Badalona Serveis Assistencials?

ICV-EUiA sempre hem apostat per una salut pública i de qualitat, d'accés universal. Actualment a Badalona tenim un model dual, on hi ha una empresa pública que ofereix serveis de salut: Badalona Serveis Assistencials (BSA).

L’Hospital Municipal de Badalona i els centres d'atenció primària gestionats per BSA són serveis molt valorats per la ciutadania. Malgrat les retallades, l’excel·lent professionalitat del personal de BSA ha mantingut la qualitat del servei, fent d’aquest un dels principals actius de Badalona.

ICV-EUiA denunciem el maltracte del govern del Partit Popular  als treballadors i treballadores de BSA, ja que els ha comunicat les condicions salarials de 2015 consolidant les retallades aplicades sense cap consulta ni debat al Consell d’Administració.

Per ICV-EUiA qualsevol sortida digna, justa i factible a la present situació de crisi passa per millorar el finançament públic del que l'ajuntament de Badalona n’és corresponsable, junt amb el Departament de Salut de la Generalitat. També passa pel pagament dels diners endeutats al personal  treballador i pel sosteniment dels serveis públics que avui es presten.  

Per a la ciutat de Badalona, BSA és un bé  que no es pot posar en qüestió i que cal defensar per sobre dels interessos dels governs de torn. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada